Drive-in

Op de hedendaagse feesten (trouwfeest, buurtfeest, jubileum enzo.) zijn de drive-in shows niet meer weg te denken. RK-Entertainment is één van de vele die er te boeken is. Wij proberen ons te onderscheiden door de klantvriendelijkheid, kwaliteit en ervaring die wij bieden. 

 

Wanneer u bij RK-Entertainment een boeking doet mag u er vanuit gaan dat wij alles in werking zetten om uw feest tot een geslaagd feest te maken. Onze muziekcollectie is heel uitgebreid en groeit continu. In de meeste genres zijn wij prima voorzien: van 70/80/90's, top 40, Nederlandstalig, dance, après ski en rock ‘n roll en ga zo maar door. 

Thema mogelijkheden

Ook wanneer u een themafeest wilt organiseren zijn wij u graag van dienst. Enkele voorbeelden van themafeesten van de afgelopen jaren: Apres Ski Party, 90’s party, Oud & Nieuw, Het foute feest, Halloween, Oktoberfest, Hollandse avond en zo zijn er nog diverse.

 

Naast deze themafeesten beschikken wij ook over een karaoke systeem. Dit geeft u de mogelijkheid om mee te zingen met hits van toen maar ook van nu. Altijd leuk bij bijvoorbeeld een personeelsfeest.

 

Ook een muziekbingo behoort tot de mogelijkheden.

Waar staan wij voor

Er wordt niet gewerkt met vaste playlists, het is juist belangrijk dat het publiek “hun” muziek hoort, en daar speelt de DJ op in. Verzoeknummers worden zo veel mogelijk ingewilligd, mits dit past binnen de stijl van het feest en uw eigen wensen.

 

Uiteraard is muziek slechts een onderdeel van een drive-in show. Naast een kwalitatief goed stukje muziek wil het oog natuurlijk ook een strak op gelijnde presentatie. Het is voor ons dan ook niet meer dan normaal alles tot op in de puntjes op te bouwen zodat het totaalplaatje gewoon helemaal af is.

 

Mede door de vele positieve reacties die we ontvangen en terugkerende klanten maar ook de doorverwijzingen denken wij hier aardig in geslaagd te zijn.

 

Heeft u inmiddels voldoende informatie en wenst u een vrijblijvend gesprek met ons? Neem dan contact met ons op.

Enkele foto's van opstellingen